Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 18. september 2020

Konsert med Solveig Leithaug, med gjest Jakob Lund Paulsen

Konsert med Solveig Leithaug, med gjest Jakob Lund Paulsen

Solveig Leithaug kommer til Lillehammer kirke fredag 18. september kl. 19.00. Konserten er en del av Solveigs Norgesturné «Avstand og Nærleik», og hun framfører en konsert med akustisk preg.
Jakob Lund Paulsen (piano/vokal) deltar også, og sammen med Solveig legger han til rette for en avdeling midt i konserten med fellessanger.

Solveig Leithaug markerer 35 år som plateartist i 2020. Publikum vil få oppleve Solveigs sterke melodier og ærlige tekster, som favner bredt og gjenspeiler livet, i tema som kjærlighet, sorg, trøst, tro og håp. Repertoaret spenner fra hennes nyere kritikerroste innspillinger Riverside - Hymns & Spiritual Songs (2019), Time (2017), Finding Home (2014), og helt tilbake til noen av hennes klassikere fra 80-tallet. Solveig er en låtskriver og artist som appellerer til flere generasjoner og musikalske sjangere som roots, Americana, pop og vise. Hun har gitt ut 18 album og utført musikalske oppdrag i 20 land.

Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig.
Mer informasjon: www.solveigmusic.com

Arrangører: Frelsesarmeen Lillehammer, Lillehammer Baptistmenighet, Livets Senter Lillehammer og Pinsekirken Lillehammer.

Velkommen til en avslappende konsertopplevelse med lave skuldre i trygge rammer!

Info:

Tid:

18. september 2020

Sted:

Lillehammer kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: